Shanti Healing - Shanti Praktijk voor natuurgerichte therapieen

U bevindt zich hier: home >  

Vortexhealing

Vortexhealing® Divine healing is een energetische therapie uit de traditie van Merlijn. Het bijzondere van deze methodiek is dat het werkt met goddelijke energie en bewustzijn. Hierdoor werkt deze therapie altijd positief en voor het hoogste doel en welzijn van degene die behandeld wordt. Tevens werkt het ondersteunend bij andere behandelingen zoals operaties, fysio-, manuele-  of psychotherapie etc. en kan zonder bezwaar in combinatie met andere therapieën, zoals chemokuren of medicijnen gebruikt worden.

Deze methodiek kan ingezet worden bij allerlei soorten klachten zowel  fysieke (zoals bijv. carpaletunnelsyndroom, osteoperose, allergieën) als bij psychosomatische klachten, zoals astma, ziekte van Crohn, onrust, woede, diep verdriet, depressies, onzekerheid en allerlei soorten angst, zoals faalangst en examenvrees en claustrofobie. Verder kan het ingezet worden tegen stress, overspannenheid en burn-out en allerlei virale en bacteriële infecties. Ook geeft het een goed resultaat bij relationele problemen die ontstaan zijn door wederzijdse irritaties.

Vortexhealing werkt zo diep omdat de oorzaak van de klacht  laag voor laag op alle niveau's (d.w.z. op  fysiek, emotioneel, mentaal, karmisch en genetisch niveau) wordt aangepakt en met wortel en al verwijderd. In het algemeen ervaar je na een vortexbehandeling een gevoel van ontspanning en ruimte, meer innerlijke rust en geeft het vaak inzicht in je problemen.  Ook kunnen er emoties naar boven komen om verwerkt te worden, dit duurt echter maar even. Er bewust naar kijken en het voelen is voldoende. Je hoeft het niet te analyseren of te weten waar het vandaan komt. 

Vortexhealing van Shanti-Healing

Hierbij werk ik met een protocol, waardoor systematisch alle blokkades en conditionering die met deze klacht te maken hebben behandeld en verwijderd worden. Veel klachten worden veroorzaakt door een emotioneel thema.

Veel voorkomende thema's of issues zijn bijvoorbeeld: eenzaamheid of het gevoel er alleen voor te staan, niet welkom te zijn, niet goed genoeg te zijn, of angst om te falen, angst om afgewezen te worden, je slachtoffer of minderwaardig te voelen, niet gezien of begrepen te worden etc.

Na zo'n 9 behandelingen is het emotionele thema en/of de lichamelijke aandoening aanzienlijk verlicht of getransformeerd en is de klacht verdwenen. Gaat het om een kernthema dan kunnen meer behandelingen nodig zijn, omdat er dan vaak meer emotionele thema’s bij betrokken zijn.

Meer weten over vortexhealing behandelingen?

Deze vortexhealingen kunnen ook op afstand gegeven worden.

Ik ben een Certified VortexHealing® practitioner Manifesting intention level en aangesloten bij the Vortexhealing Institute. Wilt u meer weten over Vortexhealing® ? Neem dan contact met mij op of kijk  op: www.vortexhealing.org  en  www.vortexnederland.nl

Vortexhealing® is een geregistreerd merk van Ric A. Weinman.  Alle rechten voorbehouden.

Hier met toestemming gebruikt.

Stel hier uw vraag Brochure aanvragen