Shanti Cursussen - Yogacentrum en Praktijk voor natuurgerichte therapie

U bevindt zich hier: home >  

Reiki cursus Tilburg

Zoek je naar een reiki cursus in Tilburg? Bij Shanti Healing ben je aan het juiste adres.

Waarom een reiki cursus in Tilburg?

Het woord Reiki komt uit Japan. "Rei" betekent universeel en "Ki" levenskracht. Alles wat leeft - mensen, dieren en planten - heeft die universele levensenergie nodig om te kunnen leven in evenwicht. 

De kosmische energie is de bron die via de handen van de behandelaar doorgegeven wordt. Omdat deze universele levensenergie een helende kracht heeft, spreekt het voor zich dat de gever geen medische kennis of specifieke begaafdheden nodig heeft.

Het is een systeem dat door middel van handoplegging werkt en is gemakkelijk door iedereen te leren. Van nature is iedereen in staat zichzelf of anderen warmte of energie te geven via de handen.

Hoe ziet de reiki cursus uit Tilburg er uit?

Er zijn twee Reiki cursussen in Tilburg, reiki 1 en reiki 2. Reiki cursus 1 bestaat uit 2 dagen en wordt vaak in een weekend gegeven, of op 2 woensdagen van 10:00 tot 17:00.

Tijdens de cursus worden  in 4 afstemmingen de energiekanalen heropend, de blokkades worden voorgoed verwijderd en vanaf dat moment kan de energie weer vrij stromen. Nu kunt u Reiki gebruiken voor  jezelf, maar ook voor vrienden en familie. De handposities voor jezelf en anderen leer je in de cursus. De Reiki 1 cursus is een afgerond geheel. Voel je daarna nog een verlangen om  een diepere verbinding met Reiki aan te gaan dan kun je Reiki 2 gaan doen. Daarvoor dien je wel regelmatig  Reiki 1 te hebben toegepast.

De Reiki 2 cursus is 1 dag of 2 dagdelen. Tijdens deze cursus ontvang je 3 symbolen, het krachtsymbool om de Reiki energie krachtiger te maken, het mentale symbool om inzicht en ondersteuning bij  psychische en emotionele problemen te kunnen sturen en het afstand symbool om Reiki op afstand te kunnen sturen.

Een reiki cursus in Tilburg bij Shanti Healing

De voordelen van Shanti Healing:

  • Veel ervaring in reiki cursussen
  • Service gericht
  • Persoonlijke aandacht

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op!

Stel hier uw vraag Gratis proefles